Objevte novou řadu pájecích stanic ERSA z řady i-CON MK2

S novou řadou pájecích a odpájecích stanic Ersa MK2 získají průmysloví uživatelé - stejně jako ambiciózní uživatelé v hobby sektoru - přesně ten správný hardware pro dosažení nejlepších výsledků při ručním pájení. Základem jsou výkonné pájecí stanice Ersa s o 20 % vyšším výkonem a nový koncept rychlé výměny pájecích hrotů Tip´n´Turn pro trvale dlouhou životnost pájedel.
 


O 20 % vyšší pájecí výkon s pájedlem Ersa i-TOOL MK2 a patentovanou technologií pájecího hrotu


Nejnovější generace i-TOOL s o 20 % vyšším pájecím výkonem je jednou z nejmenších a nejvýkonnějších jemných pájedel na trhu, se kterou můžete dosáhnout vyšší kvality a produktivity při ručním pájení. A zároveň enormně snižuje provozní náklady.
 
Vysoce výkonné topné těleso poskytuje výkon 150 W a zajišťuje extrémně rychlé zahřátí a opětovné zahřátí, takže i-TOOL je vždy připraven k použití, a to i při tepelně náročných pájecích operacích. Při hmotnosti 30 g a celkové délce 150 mm pájedlo perfektně padne do ruky.
 



Výměna pájecích hrotů v rekordním čase díky inteligentnímu konceptu Tip'n'Turn
Patentovaný koncept Tip´n´Turn, který je charakteristický pro všechny pájecí a odpájecí stanice řady Ersa i-CON, umožňuje výměnu pájecích hrotů v rekordním čase díky bajonetovému zámku.