Digitální mikroskop EVO Cam II v Pepperl + Fuchs Manufacturing s.r.o.

Ve společnosti Pepperl + Fuchs Manufacturing s.r.o. v Trutnově jsme nainstalovali digitální mikroskop EVO Cam II. Po seznámení se s mikroskopem nám pan Ondřej Glaser, technolog SMT, poskytl zpětnou vazbu, jak jsou s digitálním mikroskopem spokojeni.
 


    

Pepperl + Fuchs Manufacturing, Trutnov
Digitální mikroskop EVO Cam II společnost pořídila pro standardní kontrolu osazených plošných spojů, včetně těch nejmenších součástek. Kromě tohoto digitální mikroskop zaměstnanci využívají i pro speciální kontrolu nečistot na čočce vyráběných senzorů a dalších detailů tohoto produktu.

Stěžejními vlastnostmi digitálního mikroskopu EVO Cam II, které společnost Pepperl + Fuchs Manufacturing s.r.o. přesvědčily o jeho koupi, byly vysoké přiblížení, detailní a kvalitní obraz, snadné pořizování snímků a také software Vifox pro dokumentaci a 2D měření, díky kterým dosahují kvalitní inspekce a možnosti zdokumentování a anotování obrazu.

Digitální mikroskop EVO Cam II splňuje z hlediska využitelnosti zařízení všechny požadavky společnosti, od těch nejzákladnějších, jako je běžná kontrola deskových plošných spojů, až po sofistikovanější inspekci. Všechny tyto potřeby byly před nákupem zařízení vyzkoušeny, ověřeny, a zda zařízení skutečně všechny požadavky splňuje.

Z pohledu orientace na potřeby zákazníka proběhlo podle pana Ondřeje Glasera vše v pořádku. Podle něho se jim dostalo skutečně toho, co potřebují, a to jak ze strany samotného zařízení, tak i ze strany našeho obchodníka.
Chcete vyzkoušet toto zařízení také ve Vaší firmě? Napište mi nebo zavolejte.
 
Ing. Václav Fiurášek obchodní zástupce (inspekce, měření, skladování)
mobil
+420 602 579 951
email
v.fiurasek%a-t%pbt.cz


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle pravidel o ochraně osobních údajů.